Med jevne mellomrom kommer det flere til som vil ha hytte her på Longhammaren hyttefelt. Tomt 1 og 23 er siste tilskudd. Vi ser også frem til aktivitet på byggefronte på tomtene som fikk eier i 2017. Nå har vi bare 8 tomter igjen og på tide å ta turen innom og se om du kan få oppfylt din hyttedrøm hos oss. Velkommen!

Våren nærmer seg og vi ser frem til at gresset blir grønnere, trærne får blader og at solen stiger høyere på himmelen.Bilde over viser de tre siste ledige tomtene på Longhammar-delen. Tomt 5 og 4 er så godt som opparbeidet for deg som vil komme raskt i gang med byggingen. Tomt 2 er for deg som er kreativ og vil ha en utfordrende tomt.

Tomt 21 tar form og vi ser frem til at byggingen kan komme i gang. Her er 4 nabomuligheter. Tomt 18 er den letteste å opparbeide, sammen med tomt 20 som har en naturlig flate på fjellet. Tomt 22 har best utsikt mot fjorden av de gjenstående. Tomt 19 ligger også fint til med mer landlig utsikt. Alle tomtene har kort vei til sjøen og med fredlig beliggenhet.
Nå er det kun en tomt igjen på Livda. Tomt 3 er plassert nær sjøen og er en spennende tomt.

Ta turen innom og se hvilken av de 8 tomtene som passer for deg og dine. Og om du har spørsmål er det bare å ta kontakt via e-post, facebook eller telefon. Velkommen innom!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *