Blomstrer oppSommeren har i år vært helt fantastisk. Sol, varme og godt vær. Blomstene ved tomt 7 har sprunget ut i all sin prakt. Knupper blir til blomster og det kjekt å følge med.

I forkant av sommerenferien har det også vært andre knupper som har vokst frem og venter på slå full blomst. Gard Maskin står nå klar for å gjøre siste finish på småbåtanlegget. Vi gleder oss til å se det enedelige resultatet i ukene som kommer.

august

Det er ikke bare ved sjøen det skjer ting. På Flesjeheia har det også vært bevegelse i jorden. Tomt 13 har tatt form og er nå klar for støping av grunnmur. Vi har gledet oss lenge til å se hytten som snart stiger frem her.

tomt13I tillegg til at tomt 13 er i gang, så har tomt 16 blitt solgt. MARK Bolig holder for tiden på å tegne hytten og går snart i gang med byggingen. Utkastet til hytten ser spennende ut og vi gleder oss til å se resultatet.

kart0814Vi har dermed en spennende høst i møte og et hyttefelt som blomstrer mer og mer til liv. Ønsker du å være en del av Longhammaren hyttefelt har vi fremdeles plass til deg.

Velkommen innom!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *