2012 går mot slutten og jeg vil i den anledning gi en liten statusoppdatering og en «guidet» tur inne i hytten. Du skal slippe å ta av deg på føttene, bare bli med inn en liten tur.

Velkommen inn

Velkommen innenfor! Her står vi i inngangspartiet til hytten. Opp til høyre har vi trappen til andre etasje og bak oss finner vi gangen til soverommene.

Gang

Inn første dør til venstre finner vi hyttens bad. De tre resterende dørene skjuler hyttens soverom.

Bad, kjeller

Her er hyttens bad med dusj, toalett og mulighet for en vaskemaskin når det skulle trenges. Skulle det bli kamp om toalettet finner du også et i etasjen over, rett opp trappen.

Gang

Gangen er som du kan se flislagt og i taket finner du ledspotter til belysning. La oss gå videre …

Inngangsparti

Til høyre finner du en av hyttens to boder. Denne fungerer som teknisk bod. Her finner du sikringsskap, vannskap og sentralstøvsuger.

Trapp

Trappen vi finner foran oss er levert av Trappefabrikken Kjell Meisland AS og er laget i eik. La oss gå opp …

Trapp

Et tilbakeblikk …

Gang

I gangen er det fire dører å velge mellom. Til høyre bak oss kan man gå ut og trekke frisk luft eller det andre alternativet som vi finner rett foran oss som leder an til terrassen som byr på flott utsikt over Årdalsfjorden. De to resterende dørene finner vi til venstre for oss. Som er toalettet og den andre stuen og kjøkkenet. Vi går der først …

Stue og kjøkken

Velkommen inn i stuen hvor det ikke mangler takhøyde eller utsikt, men innbyr til åpenhet og det du måtte ønske å fylle den med. Så har vi kjøkkenet så klart …

Kjøkken

Kjøkkenet som er levert av Huseby innbyr til matglede og hyttekos.  Like til venstre finner du også hyttens bod nummer to hvor man også finner ventilasjonsanlegget som sørger for god luftkvalitet, uten at det hindrer deg i å lagre det du måtte ønske og litt til.

Kjøkken

Huseby og vi satser på kvalitet! Kjøkkenet heter Koriander og har front i beiset «skifergrå» eik. Skuffer og skap er av heltre og kjøkkenbenken av eik, noe som matcher parketten i stuen perfekt da den er av samme tresort.

Stue og kjøkken

Fra kjøkkent har man full oversikt på det som skjer ute så vel som det som skjer i stuen.

Stue

Selv på en overskyet dag er det mye lys som slipper inne gjennom vinduene som er levert av Gilje Vindu og Dører. De gir også muligheten til å nyte utsikten til alle kanter. Skulle solen stå på en dag, så er vinduet i front levert med solskjerming. Alt er tatt hånd om, til og med et toalett ute i gangen.

Toalett

Da er omsider omvisningen over. Håper det har falt i smak og at du har fått et inntrykk av hva som venter deg som fremtidig eier (?). Skulle det være noen spørsmål kan du kontakte oss her. Du finner også besøksadresse om du vil se med egne øyne, velkommen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *