Nyheter

Longhammaren hyttefelt

Flyfoto over Nessa, Longhammaren og inn mot Årdal

Våren er her og sommeren nærmer seg. Det har vært bygging og et salg.

Tomt 1 nærmer seg ferdig og tomt 23 er i startfasen. I tillegg har tomt 3 fått seg eier.

Flyfoto over Longhammaren og Livda

Vi har kun tre tomter igjen på Longhammaren. 2, 4 og 5. Er de av interesse, sjekk priser her. Lurer du på hvilken type hytte som kan bygges sjekk info siden vår her.

Dronebilde over Flesjeheia

Oppe på Flesjeheia har vi fire tomter ledige. 18, 19, 20 og 22. Midt mellom 20 og 22 er tomt 21 som er så godt som ferdig. Vi gleder oss over å se bevegelse og håper at du også tar turen innom og kan finne hyttedrømmen din.

To tomter har fått eier, kun 8 igjen

Med jevne mellomrom kommer det flere til som vil ha hytte her på Longhammaren hyttefelt. Tomt 1 og 23 er siste tilskudd. Vi ser også frem til aktivitet på byggefronte på tomtene som fikk eier i 2017. Nå har vi bare 8 tomter igjen og på tide å ta turen innom og se om du kan få oppfylt din hyttedrøm hos oss. Velkommen!

Våren nærmer seg og vi ser frem til at gresset blir grønnere, trærne får blader og at solen stiger høyere på himmelen.Bilde over viser de tre siste ledige tomtene på Longhammar-delen. Tomt 5 og 4 er så godt som opparbeidet for deg som vil komme raskt i gang med byggingen. Tomt 2 er for deg som er kreativ og vil ha en utfordrende tomt.

Tomt 21 tar form og vi ser frem til at byggingen kan komme i gang. Her er 4 nabomuligheter. Tomt 18 er den letteste å opparbeide, sammen med tomt 20 som har en naturlig flate på fjellet. Tomt 22 har best utsikt mot fjorden av de gjenstående. Tomt 19 ligger også fint til med mer landlig utsikt. Alle tomtene har kort vei til sjøen og med fredlig beliggenhet.
Nå er det kun en tomt igjen på Livda. Tomt 3 er plassert nær sjøen og er en spennende tomt.

Ta turen innom og se hvilken av de 8 tomtene som passer for deg og dine. Og om du har spørsmål er det bare å ta kontakt via e-post, facebook eller telefon. Velkommen innom!

Statusoppdatering

I løpet av 2016 og starten av 2017 har det skjedd en del ting. Den første er at de aller fleste oppdateringer skjer på Facebook-siden til hyttefeltet. Den andre er småbåtanlegg med naustboder er ferdig. To tomter, 15 og 17, er solgt, hvor nummer 17 er ferdig bygget.

Det vil si at det er fem tomter igjen på Flesjeheia. Mark arkitekt og boligbyrå har tegnet en stilig hytte til tomt fire og fem. De har også tegninger på tomt 23 og 25. Resterende tomter selges gjennom Aktiv Ryfylke.

Vinteren har ikke vært helt til stede, nærmest en fredlig vår. Fjorden ligger stille. Dette er noe du faktisk må oppleve! Ta turen innom i vinterferien eller når du måtte ha anledning. Lytt til freden, ta deg en fortjent pause. Nå er det også satt opp benker og gjort i stand en platting utenfor naustboden hvor man kan grille.

Altibox og tomtesalg

I løpet av sommeren kom sjøkabelen med fiber i land på Nessa. Den har siden blitt ført videre inn på land. Dermed er det nå mulig å melde sin interresse til Lyse om man ønsker Altibox. Send forespørsel hit: privatfiber@lyse.no

Bilde: altibox.no

I tillegg er det skrevet kontrakt på tomt 17, og vi gleder oss til å se enda en hytte bli reist på Flesjeheia. Der har det også vært mer bevegelse. Tomt 12 nærmer seg ferdig i tillegg til at grunnmuren på tomt 15 er klar.

kart sep15bOppdatert oversik over feltet

Hytte 11 og 12

Tomt 15Tomt 15 kan bli din – mer info MARKbolig

Naustbodanlegget er nå ferdig kledd og vil snart bli klart med vann, wc og strøm.

naustbod

2014 – en oppsummering

2014 er over og vi kan se tilbake på et år med endringer og bevegelse. Ny reguleringsplan, nye tomter, nye hytter, småbåtanlegg og fiber i sjøen.

Longhammaren2014Reguleringsplan
Den største endringen skjedde når ny reguleringsplan ble godkjent i april. Dette åpnet for blant annet andre typer og størrelse på hyttene. I tillegg økte vi fra 14 tomter til 23 tomter, med en utvidelse av Flesjeheia og opprettelse av en ny del, Livda. Mer info

Hyttebygging
Og før året var omme var tre hytter tatt i bruk og to underveis. I tillegg ligger planene klare for et par nye byggeprosjekt med MARK bolig. Det er spennende å se hyttefeltet ta form og bli tatt i bruk. Mer info

_MG_2755Småbåtanlegg
Vi kom også godt i gang med småbåtanlegget. Dette har vært den største jobben på feltet i 2014. Det måtte mange tonn med stein til, og Gard Maskin AS gjorde en utrolig god jobb. Vi er utrolig fornøyd med resultatet! Nå gjenstår en siste finpuss før båtene kan ankre opp. Naustbodanlegget er også underveis og vi gleder oss til å se det ferdige resultatet.

SmåbåtanleggAltibox og mobil
Longhammaren hyttefelt ligger idyllisk til mellom fjell og fjorder. Dette har også sin utfordring når det kommer til mobil, tv og internett. Man er til dels i en blindsone for RiksTV og 3G dekning. Parabol er likevel en mulighet. Heldigvis jobbes det med saken. For etter litt om og men ble det ordnet slik at Nessa og hyttefeltet ble tilkoblet Altibox. Dette skjer i løpet av 2015 og sjøkabelen er allerede lagt nå i januar. Og om det skulle friste, så vil pilotkunder i Hjelmeland kommune få tilbud om 1000mbits bredbånd.*

I tillegg er det planer om å utbedre mobildekningen. Vi håper dette kan skje i løpet av 2015.

altibox2015
Det har vært et spennende år, og vi ser frem til hva 2015 har å tilby. Så kom innom og se om du finner tomten til din hyttedrøm. Velkommen!

Vi har også snekret sammen en pdf fil med noen bilder og informasjon om året som gikk. Kan lastes ned her: Longhammaren 2014

2014-longhammaren* – forutsetter Altibox avtale med tv, internett og telefoni.

MARK bolig er i sving

I disse dager har MARK bolig gått i gang med grunnarbeidet på tomt 16. De har også tegninger klar for nabotomten 15, og jobber litt i det stille med tomt 24 på Livda.

tomt16Om du er interessert i hytte, bør du sjekke ut tomt 15. Den har god utsikt og ikke minst stilig design. Ta en titt her og gi en lyd om hva du synes! Tomt 15

Her er også en oversikt over nye bevegelser på Longhammaren hyttefelt:

kart_aug14

Det blomstrer opp på Longhammaren

Blomstrer oppSommeren har i år vært helt fantastisk. Sol, varme og godt vær. Blomstene ved tomt 7 har sprunget ut i all sin prakt. Knupper blir til blomster og det kjekt å følge med.

I forkant av sommerenferien har det også vært andre knupper som har vokst frem og venter på slå full blomst. Gard Maskin står nå klar for å gjøre siste finish på småbåtanlegget. Vi gleder oss til å se det enedelige resultatet i ukene som kommer.

august

Det er ikke bare ved sjøen det skjer ting. På Flesjeheia har det også vært bevegelse i jorden. Tomt 13 har tatt form og er nå klar for støping av grunnmur. Vi har gledet oss lenge til å se hytten som snart stiger frem her.

tomt13I tillegg til at tomt 13 er i gang, så har tomt 16 blitt solgt. MARK Bolig holder for tiden på å tegne hytten og går snart i gang med byggingen. Utkastet til hytten ser spennende ut og vi gleder oss til å se resultatet.

kart0814Vi har dermed en spennende høst i møte og et hyttefelt som blomstrer mer og mer til liv. Ønsker du å være en del av Longhammaren hyttefelt har vi fremdeles plass til deg.

Velkommen innom!

Nytt på feltet

Sommeren er kommet og vi er igang med småbåtanlegget. Gard Maskin AS har nå gjort seg ferdig med første og største delen av prosessen.

SmåbåtanleggFørste steg ferdigI tillegg er grunnmuren til naustbodanlegget klar.

NaustbodanleggFiber til alle
Høsten 2014 legges det sjøkabel til Årdal med fiber. I den forbindelse legges det en avstikker til Nessa. Dermed vil det mest sannsynlig være mulig å koble seg til kort tid etter, da trekkerør ligger frem til alle tomter. Mer info om internett, mobil og tv finner du her.

Facebook
Facebook
Nå finner du oss på Facebook. Her finner du mer info og bilder fra feltet. Stikk innom og trykk “liker”, det liker vi 🙂

God sommer!